Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui FC Hermannstadt are emoții înainte de barajul cu CS Mioveni: 'Ne aşteaptă o dublă complicată, foarte grea'

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Eugen Beza, a declarat că barajul cu CS Mioveni, pentru menţinerea în Liga I, reprezintă o ''dublă complicată''.

''Am reuşit să ajungem la barajul de menţinere în Liga I. Băieţii au avut un final de play-out foarte bun. Ne aşteaptă o dublă complicată, foarte grea, cu o echipă bună a Ligii a II-a'', a afimat Beza, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Beza a mai spus că antrenorul echipei adverse, Alexandru Pelici, îi este prieten, iar relaţia lor va continua şi după cele două meciuri: ''Alexandru Pelici mi-a fost antrenor. Cu Alex Pelici am început oarecum antrenoratul la un nivel profesionist. Indiferent ce va fi, prietenia noastră va rămâne. Nicidecum nu este un meci Pelici - Beza. Nu jucăm noi, joacă fotbaliştii antrenaţi de noi. Fiecare îşi doreşte să câştige''.

''CS Mioveni este o echipă bine organizată. Blănaru şi Rusu finalizează munca întregii echipe. Fotbalul va avea de câştigat, pentru că revin spectatorii pe stadioane. Este clar că din acest punct de vedere, în tur va fi un avantaj pentru Mioveni, dar poate fi un stimul şi pentru noi'', a declarat Eugen Beza.

FC Hermannstadt va juca sâmbătă, de la ora 15:30, în deplasare, cu CS Mioveni, în meciul tur al barajului pentru Liga I.

Va fi o confruntare între echipa care la finalul play-out-ului Ligii 1 a ocupat locul 8, FC Hermannstadt, cu 26 de puncte, şi CS Mioveni, ocupanta locului 3 în play-off-ul Ligii a II-a, cu 48 de puncte.

Cele două grupări s-au întâlnit ultima oară în optimile de finală din Cupa României, în sezonul 2019-2020, când sibienii s-au impus cu scorul de 2-0.

Returul este programat pentru miercuri 2 iunie, de la ora 19:00, pe Stadionul ''Gaz Metan'' din Mediaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.