Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Inter Milano, Antonio Conte, suspendat două partide după ieşirile nervoase de la partida cu Udinese

Antonio Conte

Antrenorul lui Inter Milano, Antonio Conte, nu se va afla pe banca tehnică a echipei sale la următoarele două meciuri de campionat, el primind o interdicţie de două meciuri în urma ieşirilor nervoase de la partida cu Udinese.

Antonio Conte (51 de ani) a fost eliminat în meciul dintre Udinese şi Inter (0-0). Conte, nervos că elevii săi nu pot câştiga, s-a certat cu arbitrul central, fiind nemulţumit că partida a fost prelungită cu doar 4 minute. El a văzut două cartonaşe galbene şi a fost trimis în tribune.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

Comisia de disciplină a Serie A, care a analizat cazul, a decis să-i dea o suspendare pe două meciuri lui Conte, care nu va putea fi alături de jucătorii săi la confruntările cu Fiorentina şi Benevento din campionat.

Pentru limbajul folosit, Conte va trebui să achite şi o amendă de 20.000 euro, în timp ce team managerul Gabriele Oriali a fost amendat cu 5.000 de euro pentru comportamentul său.

Inter Milano se află pe locul 2 în clasament, cu 41 puncte, la 2 puncte în spatele liderului şi rivalei AC Milan, împotriva căruia va juca marţi (astăzi) în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.