Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Novak Djokovic: a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat în Australia

Unul dintre antrenorii lui Novak Djokovici, Marian Vajda, a declarat că numărul 1 mondial a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat în Australia, însă a subliniat că acesta este puternic mental şi îşi va reveni, informează lesoir.be.

"A fost extrem de afectat din punct de vedere psihic. Dar, din fericire, Novak este puternic mental şi îşi va reveni. Lumea tenisului va auzi din nou despre el”, a declarat Vajda pentru ziarul Sport din Bratislava, informează News.ro.

"Australia plăteşte astăzi preţul unei politici guvernamentale proaste în această pandemie. În ciuda izolării prelungite, numărul de infecţii este foarte mare. Oamenii nu ştiu ce să facă. Mass-media a jucat şi ea un rol în acest proces. Acest lucru l-a pus pe Novak într-o lumină proastă în faţa publicului larg", a afirmat Vajda, care a spus că nu a mai discutat cu Djokovici de când acesta a ajuns la Belgrad.

Novak Djokovici, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

El a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Tenismenul nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.