Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui PSG, Luis Enrique, mulțumit că atacantul Mbappe a fost reintegrat în lotul echipei

goal.com
mbappe

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat vineri că este "foarte mulţumit" că atacantul Mbappe a fost reintegrat în lotul echipei, după mai multe săptămâni de tensiuni între conducerea clubului şi fotbalistul vedetă, care a revenit cu "o stare de spirit bună", informează AFP.

"Evident că este o veste bună, pentru ce aduce el din punct de vedere fotbalistic, dar şi la nivelul personalităţii sale. El este perfect din punct de vedere al antrenamentului", a spus tehnicianul spaniol, conform agerpres.

Mbappe ar fi dorit să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract cu campioana Franţei, ai cărei conducători îl suspectau pe jucător că are deja un acord cu Real Madrid, ce ar fi urmat să intre în vigoare în vara anului viitor.

Mbappe (24 de ani) a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe Parc des Princes până în iunie 2025, lucru ce i-a înfuriat pe oficialii clubului parizian. Din acest motiv, căpitanul selecţionatei Franţei a fost lăsat în afara lotului deplasat de PSG în Asia, pentru turneul estival din Japonia şi Coreea de Sud.

Atacantul nu a fost în lotul pentru meciul cu Lorient, disputat pe 12 august în prima etapă a noii ediţii din Ligue 1, dar a fost reintegrat în efectivul parizian la sfârşitul săptămânii trecute. El ar urma să dispute sâmbătă primul său meci din actualul sezon, contra lui Toulouse.

Alt internaţional francez de urmărit sâmbătă este Ousmane Dembele, venit recent de la FC Barcelona, care va purta la PSG tricoul cu numărul 10, ce a fost până acum al lui Neymar, plecat în Arabia Saudită.

Întrebat despre Dembele, Luis Enrique a afirmat că acesta este "pregătit să joace din primul minut" împotriva lui Toulouse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.