Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Luis Enrique va semna săptămâna aceasta contractul cu Paris Saint-Germain

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Luis Enrique, fostul selecţioner al Spaniei, va semna săptămâna acesta un contract pe minimum doi ani cu clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, anunţă cotidianul Le Parisien, citat de agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Acordul antrenorului spaniol şi staff-ului său tehnic cu clubul francez este aproape finalizat, însă instalarea oficială a lui Luis Enrique va putea fi făcută doar după rezilierea contractului predecesorului său, Christophe Galtier, care ar urma să se realizeze în prima parte a acestei săptămâni, "probabil miercuri", conform sursei citate.

Deocamdată au mai rămas de pus la punct "câteva detalii" pentru oficializarea despărţirii de Galtier, care va încasa o compensaţie de şase milioane de euro pentru demiterea sa, cu un an înainte de finalizarea contractului său cu PSG.

Luis Enrique s-a despărţit de selecţionata Spaniei în luna decembrie, după ce La Roja a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Spaniolul va semna un contract "pe cel puţin doi ani" cu PSG, care ar putea conţine şi o opţiune pentru un sezon suplimentar, adaugă Le Parisien.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.