Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Mircea Lucescu: 'Să zicem că aș putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac?'

Getty Images
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a oferit, duminică, soluția care ar putea salva clubul Dinamo București. Lucescu este de părere că Dinamo are nevoie de un investitor implicat pe termen lung, anunță MEDIAFAX.

Tehnicianul a mai spus că nu are de gând să se implice la clubul Dinamo București.

Citește și: SONDAJ CURS - Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

”Să zicem că aș putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac? Aș ține-o un an, doi, apoi aș aduce-o în aceeași situație. Eu n-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz. La o echipă de fotbal de nivelul acesta trebuie o investiție permanentă. Cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e domnul Badea, care a avut un rol în a reuși să facă rezultate foarte bune în anii ’90. Apoi s-ar putea alătura și alți oameni. N-are rost să discutăm despre mine la Dinamo, eu am 74 de ani. E o chestie pentru oameni tineri, motivați”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

"Trebuie făcut stadionul, care mai durează încă 4-5 ani. Fără un stadion, nu poți să faci performanță, e imposibil. Stadionul atrage, creează atmosferă favorabilă performanței, înseamnă foarte mult. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă, din cauza celor care au condus acest club și nu s-au gândit la performanță”, a mai spus Lucescu.

Vezi si: Iranul a arborat steagul roşu în orașul sfânt, pentru prima oară în istorie: Teheranul e gata de război / VIDEO .

În calitate de jucător al ”câinilor roșii”, Mircea Lucescu a câștigat 7 titluri de campion, iar ca antrenor, Lucescu a cucerit titlul o singură dată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.