Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer nu mai este dorit de jucătorii lui Manchester United - presă

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer (46 de ani) are toate șansele să fie demis de la echipa Manchester United în viitorul apropiat, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

După ”campania” fanilor de pe rețelele de socializare, care și-au exprimat opiniile în mod agresiv pentru rezultatele și jocul slab din ultima perioadă, acum a venit surprinzător și rândul jucătorilor. Presa din Anglia anunță că fotbaliștii sunt nemulțumiți de modul în care sunt antrenați de norvegian, fapt pentru care nu mai dau un randament bun pe teren. De altfel, jurnaliștii britanici notau în urmă cu câteva zile că oamenii cu factor de decizie din club se gândesc să îl înlocuiasă, iar primul pe listă este Mauricio Pochettino (47 de ani), antrenorul care a dus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor în sezonul precedent. The Sun a scris că aceștia sunt gata să achite clauza de reziliere amețitoare a tehnicianului argentinian, de 36 de milioane de euro.

Pochettino este antrenorul lui Tottenham din 2014, iar de atunci a strâns 287 de partide pe banca echipei din Londra. 158 de victorii, 57 de rezultate de egalitate și 72 de înfrângeri este bilanțul echipei cu tehnicianul sud-american pe bancă. Spurs a pierdut finala Ligii Campionilor din sezonul precedent cu Liverpool, scor 2-0.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

Solskjaer este antrenorul lui Manchester United de la sfârșitul lunii decembrie 2018. În acest timp a condus echipa în 40 de partide, înregistrând 20 de victorii, 8 egaluri și 12 înfrângeri. În acest sezon, după opt runde scurse din Premier League, Manchester United ocupă locul 12, cu doar nouă puncte acumulate. În următoarea etapă, echipa norvegianul va întâlni liderul Liverpool, pe teren propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.