Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Simonei Halep, ŞOCAT după meciul româncei de la Australian Open: Ce a spus Darren Cahill la finalul unei partide istorice

www.reuters.com
Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill a glumit, spunând că e mai uşor să joci un meci cum a fost cel dintre Simona Halep şi Lauren Davis, din turul al treilea al AusOpen, care se dispută o dată la 10 ani. Tehnicianul a precizat că eforul celor două jucătoare a fost eroic şi că este mândru de eleva sa. "E probabil un meci pe care îl vezi o dată la 10 ani, nu cred că mi s-a mai întâmplat ca antrenor înainte. Cred că e mai uşor să joci un asemenea meci, decât să stai şi să-l priveşti. Ambele jucătoare au fost magnifice, a fost o mare luptă, tenisul a fost excelent. Nu am cuvinte, a fost un efort eroic pentru ambele, dar sunt foarte mândru de Simona", a declarat Cahill.

Citeşte şi: Simona Halep, DRAMĂ totală la Australian Open: Cum a fost UMILITĂ de locul 76 WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute, conform news.ro.

Americanca Lauren Davis a declarat, după întâlnirea maraton cu Simona Halep, de la AusOpen, că a făcut tot ce a putut pentru a câştiga şi că are multe de învăţat din această întâlnire. "Sunt foarte obosită. Sunt multe de luat din acest meci. Am jucat foarte bine. Am lăsat tot ce am avut pe teren şi am făcut tot ce puteam. Cred că sunt câteva lucruri pozitive de luat şi de învăţat din această partidă", a declarat Davis, potrivit WTA. Ca durată, cu trei ore şi 45 de minute jucate, partida de sâmbătă este a patra din istoria Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.