Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, DRAMĂ totală la Australian Open. Meci de infarct cu locul 76 WTA

Simona Halep Australian Open

Simona Halep a trăit o adevărată dramă la Australian Open! Locul 1 WTA a fost aproape de a fi eliminat de la primul Mare Șlem al alunului de locul 76 WTA. Românca a fost, pur și simplu, `umilit` de o americancă. Lauren Davis a avut 3 mingi de meci.

Totuși Halep a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe Lauren Davis, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

În runda următoare, românca se va duela cu învingătoarea partidei dintre Ashleigh Barty (17 WTA) și Naomi Osaka (72 WTA).Simona Halep și Lauren Davis au egalat recordul de game-uri într-un meci de fete la Australian Open, 48, deținut de Arantxa Sanchez Vicario și Chanda Rubin, din 1996, scor 4-6, 6-2, 16-14.

În primul set, Simona Halep a părut surprinsă de jocul lui Lauren Davis. Americanca s-a deplasat excelent pe teren, a lovit foarte bine din orice poziție și a fost mereu agresivă. Halep a lovit moale și i-a permis adversarei să controleze schimburile. Deși a fost prima care și-a cedat serviciul, Davis a revenit rapid, a făcut două break-uri și a câștigat setul.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

În al doilea set, Simona a revenit la jocul clasic. A început cu un break, la 1-1, a fost sigură la serviciu și nu a greșit. În plus, nivelul jocului Simonei a crescut considerabil. A fost agresivă, a dominat schimburile și nu i-a permis lui Davis să mai fie agresivă, trimițând meciul în decisiv.

Setul decisiv a început bine pentru Simona Halep. La scorul de 1-1, liderul WTA a făcut un break la 0, după multe greșeli făcute de Lauren Davis. La 3-2, după un game extrem de disputat, Davis a făcut break-ul, egalând scorul. La 4-4, Halep a mai făcut un break, dar americanca a revenit, în game-ul în care Simona a servit pentru a câștiga meciul, scrie gsp.ro.

Citește și: China pregătește teritoriul în România: Un gigant mondial vine să facă prăpăd concurența – În ce domeniu va investi

Ulterior, Halep a mai servit de două ori pentru câștigarea meciului, dar de fiecare dată Lauren Davis a returnat foarte bine și a fost extrem de agresivă. Cele două jucătoare au mers cap la cap pănâ, oferind un meci dramatic. La 11-10, Davis a avut trei mingi de meci, dar Halep le-a salvat pe toate. La 13-13 și cu Lauren Davis accidentată, Halep a făcut break-ul. În game-ul următor a servit foarte bine și a câștigat meciul.

Calificarea în optimile de finală este recompensată la Australian Open cu un premiu de 240.000 de dolari australieni (aproape 157.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

Citește și: Ieșire FURTUNOASĂ a Olguței Vasilescu! „Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD”

Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne este calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.