Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Walter Zenga se află în discuții cu echipa FK Sarajevo

Walter Zenga (59 de ani) este pe cale să semneze cu formația bosniacă, FK Sarajevo. Ultima echipă antrenată de tehnicianul italian a fost Venezia.

Conform presei din Bosnia, Zenga urmează să semneze un contract valabil doi ani. Antrenorul italian ar urma să primească un salariu de 400.000 de euro pe an. „L-am contactat pe Zenga şi pretenţiile sale nu sunt cu mult mai mari decât ale fostului antrenor. Suntem încântaţi de primele discuţii şi faptul că există posibilitatea să aducem un antrenor de un asemenea nivel în fotbalul nostru este o mare reuşită.” , a declarat unul dintre oficialii clubului bosniac.

Citește și: Custodele Coroanei române, Margareta, îi pune la zid pe politicienii care își arogă toate meritele: 'Muncesc devotat şi discret, fără să fie în luminile rampei'

Sursa citată notează faptul ca Walter Zenga nu este singura obțiune pentru postul de antrenor la echipa bosniacă. Oficialii lui Sarajevo mai au încă patru posibile nume pentru banca formației bosniece.

Sarajevo este campioana en-titre în prima ligă bosniacă. În acest moment, Sarajevo se află pe primul loc, în campionat, cu 36 de puncte adunate după 19 partide. Echipa își defășoară meciurile de pe teren propriu pe arena Asim Ferjatovic Hase Stadium.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.