Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antreprenorii din Buzău se reunesc într-o organizație care să le reprezinte interesele. Ministrul Cadariu, invitat la lansarea COAB

arhiva personala
Vlad Pufu

Antreprenorii mici și mijlocii din Buzău s-au reunit într-un club local de business. Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni s-a constituit din nevoia de interacțiune în  mediul de business local și își propune identificarea problemelor specifice și găsirea unor soluții comune, dar și crearea unei legături mai strânse între antreprenori. Clubul vrea să aducă în mijlocul întreprinzătorilor consultanți, coordonatori  de proiecte, oameni care au pus bazele unor afaceri mari și profitabile, care să-și împărtășească experiențele într-un mod nonformal. De asemenea, clubul și-a propus ca antreprenorii să se întâlnească cu șefii programelor cu fonduri europene și cu consultanți, pentru eficientizarea finanțării și finalizării proiectelor.

Într-o primă fază, oamenii de afaceri buzoieni s-au întâlnit pentru a discuta despre mediul de business, proiecte, programe de finanțare, consultanță. Antreprenori mai tineri sau cu experiență îndelungată s-au reunit cu același scop: să identifice probleme, să găsească răspunsuri, să aibă informații și networking la prima mână.

Inițiativa i-a aparținut senatorului PNL Vlad Pufu, care a spus că e nevoie de o voce unitară a oamenilor care plătesc taxe și impozite. Iar acum inițiativa de reunire a antreprenorilor într-o organizație non-profit care să le reprezinte interesele prinde viață.

Primul invitat la dialog, care va și lansa Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, este ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu. Acesta va participa la conferința de lansare a COAB, ce va avea loc miercuri, 9 noiembrie, la Buzău. Pentru oamenii de afaceri din Buzău va fi un prilej de a discuta despre programele pe care le are în derulare Ministerul, granturi disponibile pentru investiții, turism și programe de finanțare.

content-image

Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni va fi o organizație apolitică și non-profit, al cărui scop este să devină o organizație profesională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.