Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antreprenorul care oprește îmbătrânirea! Transfer de sânge pentru tatăl său de 70 de ani: 'A redus vârsta cu 25 de ani!'

X
Bryan Johnson

Antreprenorul care oprește îmbătrânirea! Transfer de sânge pentru tatăl său de 70 de ani: 'A redus vârsta cu 25 de ani!'

Antreprenorul Bryan Johnson susține că a încetinit ritmul de îmbătrânire al tatălui său cu 25 de ani? Metoda? A transferat „super sângele” său către tatăl său.

"Super sângele meu a redus vârsta tatălui meu cu 25 de ani", a precizat Johnson. Multimilionarul e cunoscut pentru controversatele sale tratamente anti-îmbătrânire.

„Super-sângele meu a redus vârsta tatălui meu cu 25 de ani. Viteza de îmbătrânire a tatălui meu (70 de ani) a încetinit cu echivalentul a 25 de ani după ce a primit 1 litru de plasmă și a rămas la acel nivel chiar și la șase luni după terapie. Ce înseamnă asta? Cu cât îmbătrânim, cu atât îmbătrânim mai repede. După ce am primit 1 L de plasmă, tatăl meu îmbătrânește acum la ritmul unui bătrân de 46 de ani. Anterior, îmbătrânia la ritmul unui bătrân de 71 de ani. Sunt băiatul de sânge al tatălui meu. Acum, înainte să-mi ceri super-plasma mea, trebuie să fii atent:

  • Un singur biomarker este evaluat aici.
  • Rămâne o întrebare deschisă cât timp va persista viteza redusă de îmbătrânire a tatălui meu. Până acum au trecut șase luni (ceea ce este remarcabil).
  • Nu se știe dacă viteza mai lentă de îmbătrânire a tatălui meu s-a datorat că a îndepărtat 600 ml din plasmă sau a primit 1 l din plasmă? Sau o combinație a ambelor?
  • Tatăl meu nu a făcut alte intervenții în această perioadă de timp

Viteza de îmbătrânire a tatălui meu rezultă:

Înainte de terapie

9 martie - .94

14 martie - .82

21 martie -1.02

3 aprilie - 1.26

Medie 1,01

3 aprilie terapie cu plasmă

După terapie

16 iunie - .87

22 iunie - .82

Oct - .88

În medie .85”, arată antreprenorul, pe X.

Context

Johnson, care se consideră un "atlet profesionist al întineririlor", a încercat zeci de intervenții pe el însuși pentru a vedea dacă poate încetini îmbătrânirea. Acestea variază de la o dietă atent controlată și un regim strict de exerciții fizice până la injecții de grăsime și tratamente cu laser.

Unele clinici din SUA oferă injecții cu plasmă de la donatori tineri ca tratament antiîmbătrânire, dar "nu există dovezi clinice convingătoare privind eficacitatea sa", a declarat FDA în 2019, informează Insider.

În unele circumstanțe, cum ar fi vindecarea rănilor, poate avea sens să se utilizeze plasma proprie a unei persoane. Această știință evoluează rapid, dar chiar și atunci, nu există dovezi solide că ar putea reduce îmbătrânirea, conform unei postări de la Universitatea John Hopkins

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.