Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Orange România. Surprize pentru clienți

orange

Orange şi Telekom au anunţat, joi, primele oferte comerciale prin care se materializează parteneriatul anunţat în decembrie de cele două companii. Prin alianţă, Telekom a obţinut acces la reţeaua mobilă 4G a Orange, iar Orange la reţeaua fixă de fibră optică a Telekom.

Astfel, Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă, devenind operator convergent fix-mobil, poziţie de care se bucurau până acum, pe piaţa românească, doar Telekom şi RCS & RDS. La rândul lor, cei de la Telekom îşi încântă clienţii cu acoperire extinsă 4G şi abonamente de net mobil cu trafic inclus de până la 60 GB pe lună pentru laptop şi tabletă, informează economica.net.

Reacția lui Robert Negoiță, după ce a apărut pe lista rușinii: Mă retrag dacă nu câştig în instanţă

Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică la viteze de până la 1 Gbps şi router Wi-Fi inclus, televiziune prin cablu digital cu peste 160 de canale, inclusiv opţiunile HBP şi Maxpack. Pentru început, noile servicii Orange sunt disponibile doar în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, acoperirea urmând să fie extinsă în celelalte oraşe din ţară până la finalul anului, se arată într-un comununicat transmis joi de companie.

Orange are astfel în portofoliu servicii de telefonie mobilă şi net mobil, telefonie fixă, televiziune prin cablu digital şi prin satelit şi internet fix. De asemenea, compania oferă, prin pachetul Orange Home, servicii de monitorizare de la distanţă pentru locuinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.