Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț încântător pentru Simona Halep: O fostă mare tenismenă îi 'prezice' viitorul româncei

Getty Images
Simona Halep

Fosta mare jucătoare americană de tenis a declarat pentru site-ul WTA că Simona Halep, actualul numărul unu mondial, poate câștiga în 2018 primul său titlu de Mare Șlem.

Evert, care are 18 titluri de Grand Slam în palmares, consideră că Halep poate obține în 2018 primul titlu de Mare Șlem și doar ghinionul a împiedicat-o până acum să aibă trei în palmares.

Citește și: Gigi Becali a primit o nouă imensă 'lovitură' din partea Armatei: Decizie de ultimă oră în scandalul mărcii 'Steaua'

La întrebarea Cine va câștiga primul său Mare Șlem în 2018?, Chris Evert a spus: ''O aleg pe Simona Halep, deoarece putea câștiga trei turnee de Mare Șlem, dar a avut ghinion. Trebuia să câștige la Roland Garros, la Wimbledon a avut acel meci greu cu Konta, iar dacă trecea de ea ar fi juca cu Venus în finală și cred că ar fi putut câștiga, iar la US Open a avut-o pe Maria Șarapova, iar dacă o învingea cred că putea câștiga US Open. Cred că din cauză că a avut atât de mult ghinion și este numărul unu în lume va fi motivată și este alegerea mea pentru a câștiga un titlu de Grand Slam în 2018''.

O altă fostă mare jucătoare, americanca de origine cehă Martina Navratilova (tot 18 titluri de Grand Slam), o creditează pe Karolina Pliskova (Cehia) cu cea mai mare șansă de a cuceri anul viitor un titlu de Mare Șlem. ''O bună prietenă a mea, Katharine Hepburn, spunea că îți faci singur norocul, iar Simona nu a reușit asta. Nu a reușit să facă față în momentele importante. Cred că aceste arme le are Karolina Pliskova și poate e mai solidă mental, iar alegerea mea ar fi Karolina'', anunță Agerpres.

Citește și: Simona Halep, 'amenințată' de o mare rivală a sa: Ce obiectiv și-a impus o celebră tenismenă

În acest an, Simona Halep a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în finala turneului de la Roland Garros, finală pe care a mai jucat-o și în 2014 (pierdută în fața Mariei Șarapova), iar la Wimbledon s-a oprit în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.