Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a primit o nouă imensă 'lovitură' din partea Armatei: Decizie de ultimă oră în scandalul mărcii 'Steaua'

gigi becali

Deși anunţase de curând că "FCSB va redeveni Steaua în cinci-şase luni", lucrurile stau exact invers acum pentru Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a suferit o nouă înfrângere în disputa cu CSA Steaua, reprezentat de juristul Florin Talpan.

Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci (OSIM) a decis sa respinga solicitarea facuta de Gigi Becali privind inregistrarea unei noi marci "Fotbal Club Steaua". Surse din cadrul OSIM au dezvaluit pentru ziare.com ca Gigi Becali a depus in 2016 o cerere de inregistrare a unei noi marci, de culoarea galbena, cu o stea in opt colturi si o cruce in mijloc, insa CSA Steaua a depus o contestatie. Acum, OSIM a hotarat sa accepte contestatia depusa de juristul CSA Steaua, Florin Talpan, iar FCSB a suferit o noua infrangere in incercarea de a redeveni Steaua.

Citește și: Liviu Dragnea, făcut 'PRAF' de un primar PSD: 'Să-și dea demisia, că nu se retrage după o carieră fotbalistică'! Liderul PSD, comparat cu Nero

In motivarea deciziei, comisia de la OSIM explica faptul ca marca depusa de FCSB are elemente inspirate din cele detinute de CSA Steaua. De asemenea, marcile sunt identice la nivel fonetic, iar FCSB si Steaua au acelasi domeniu de activitate. În plus, exista si un risc de confuzie, inclusiv de asociere intre marci.

Gigi Becali a mai incasat o lovitura si la Curtea de Apel Bucuresti, care a suspendat unul dintre procesele prin care avocatii lui solicitau anularea deciziei ce a interzis FCSB sa mai foloseasca numele Steaua. Magistratii de la Curtea de Apel au decis sa astepte mai intai finalizarea primului proces in care avocatii lui Gigi Becali declarasera recurs. Cererea de suspendare a fost facuta de Florin Talpan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.