Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț neașteptat pentru Călin Popescu Tăriceanu. UNPR îl scoate din jocurile de la Guvern

tariceanu

Viitorul premier va fi un "tehnocrat de orientare spre UNPR", spune intr-o intalnire de partid un greu al lui Gabi Oprea. Pana in acest moment, in cercurile puterii se vehiculeaza varianta Calin Popescu Tariceanu.

Baronul UNPR Culita Tarata s-a declarat convins de faptul ca Tariceanu nu va fi premier. Alesul lui Ponta va fi, spune UNPR-istul, actualul sef al SRI, George Maior.

“În această campanie, voi trebuie să fiţi calmi, să arătaţi că sunteţi cei mai buni, iar rezultatul va fi favorabil. Și veţi vedea că, după alegeri, viitorul prim-ministru va fi desemnat un tehnocrat care este de orientare spre UNPR şi va declara acest lucru. De altfel, eu am spus acest lucru în urmă cu un an şi jumătate, la Tazlău: că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României, iar George Maior va fi premier. Important este ca noi să-l susţinem fără rezerve pe Victor Ponta la preşedenţie, în ciuda zvonurilor de tot felul. Eu am fost sunat de la Bucureşti şi am făcut bannere pe care scrie că eu îl susţin pe Victor Ponta, tocmai pentru că au fost zvonuri că Tărâţă este împotrivă”, a declarat Culita Tarata, citat de presa locala.

Pe aceeasi tema:

Maior dă fiori în PSD (surse)

Planul e gata. Ziua Z in PSD (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.