Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț ȘOC - Halep se retrage de la turneul de la Stuttgart! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap Simonei

Instagram
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a decis, luni, 22 aprilie, să se retragă de la turneul de la Stuttgart, Germania, primul în care ar fi trebuit să evolueze în sezonul de zgură, scrie Mediafax.

Accidentată la şold în timpul meciului cu Caroline Garcia, din Fed Cup, constănţeanca a făcut deplasarea în Germania, dar, după o discuţie pe care a avut-o cu staff-ul său medical a luat decizia de a nu participa la turneul pe care l-a câştigat în 2015.

Klaus Iohannis se joacă cu nervii social-democraților - Președintele a refuzat să vorbească cu Dăncilă despre noii miniștri

De altfel, decizia era uşor de anticipat, în contextul în care Halep a depus un efort fizic uriaş de-a lungul celor trei meciuri pe care le-a jucat la Rouen în decursul a doar două zile: "M-am lovit la finalul tie-break-ului şi acum mă doare din ce în ce mai tare. Cât am fost pe teren, nu am simţit aşa tare, pentru că era şi adrenalina. Corpul se răceşte acum şi fiecare accidentare doare mai tare", declara Simona, la finalul victoriei cu Garcia, care a dus scorul întâlnirii Franţa - România la 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.