Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis se joacă cu nervii social-democraților - Președintele a refuzat să vorbească cu Dăncilă despre noii miniștri

breaking news stiripesurse.ro

Guvernul Dăncilă, între remaniere și restructurare, președintele Klaus Iohannis păstrează suspansul. Potrivit Antena3, care citează surse politice, premierul Viorica Dăncilă l-ar fi sunat astăzi pe Klaus Iohannis pentru a vorbi despre noii miniștri, însă președintele ar fi refuzat discuția. Administrația prezidențială i-ar fi transmis premierului că președintele este într-o acțiune și că vor discuta mai târziu.

Gabriela Firea și-a pierdut răbdarea - Îi AMENINȚĂ cu procese pe toți cei care dezinformează despre Primăria Capitalei

Miercurea trecută, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. 

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit-Liviu Brăiloiu. 

Totodată, premierul a transmis către Administraţia Prezidenţială şi demisiile miniştrilor Tudorel Toader, Rovana Plumb şi Natalia Intotero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.