Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț surprizător făcut de Simona Halep după partida cu Svitolina - Nici nu am semnat

simona halep

Simona Halep s-a calificat în finală la Doha după o revenire de senzație în setul decisiv din semifinala cu Svitolina. Deși a trecut prin momente dificile, Simona nu l-a chemat la on court coaching pe Thierry Van Cleemput. Motivul: fostul lider WTA nu a parafat încă o înțelegere cu antrenorul belgian.

În timpul partidei cu Elina Svitolina, Thierry Van Cleemput a fost surprins cum îi transmite mesaje de încurajare Simonei Halep, dar nu a coborât niciodată pe teren. Van Cleemput a urmărit partida Simonei din lojă, alături de ceilalți membri din staff, iar într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, fostul lider WTA a explicat de ce nu a solicitat "on court coaching".

"Nici nu am semnat pentru antrenor. Am hotărât acest lucru împreună și prefer să rămân așa. Ne cunoaştem de puţin timp și este destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu este deloc ușor" a declarat Simona Halep, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Citește și: Vești bune! De luna viitoare se vor majora alocațiile

Stere Halep, despre colaborarea Simonei cu Thierry Van Cleemput

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, tatăl Simonei Halep a preziat însă că nu există dubii și Thierry Van Cleemput va deveni noul antrenor al fostului lider WTA.

"Sigur că da. Odată ce au stabilit că vor lucra împreună. Sigur el va fi noul antrenor. El s-a comportat exact cum trebuie. În două săptămâni, nu se poate produce acea chimie. Sunt încă în perioada de cunoaştere", a spus Stere Halep, la Digi Sport.

CTP despre colaborarea Simona Halep - Thierry Van Cleemput

De altfel, imediat după finalul partidei, Cristian Tudor Popescu spunea că nu înțelege exact cum decurge colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul belgian.

"N-aș putea să spun că înțeleg ceva. Consider că a făcut bine că nu l-a chemat pentru on-court coaching, în acest meci. Nu cred că după două săptămâni, de când e cu dânsul, se află în poziția de a-i da un impuls psihic Simonei la bancă.

Ceea ce contează în intervențiile la bancă, în primul rând, în afară de indicațiile tactice, este știința și intuiția antrenorului de a-i da încredere, de a-i da o injecție de încredere jucătoarei că știe ce are de făcut în continuare. E greu de crezut că s-a putut stabili o astfel de chimie între cei doi. Poate pe viitor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.