Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care cutremură piața farmaceutică: Brandul Sensiblu dispare de pe piaţă

medicamente

Cehii de la Penta Investments au primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru preluarea grupului A&D Pharma, din care fac parte farmaciile Sensiblu şi distribuitorul Mediplus, cea mai mare tranzacţie din piaţa de profil de anul trecut, iar planurile pentru România urmăresc rebranduirea farmaciilor din grup şi continuarea investiţiilor, scrie Ziarul Financiar.

Consultant politic, atac furibund la adresa premierului, în contextul vizitei în Israel: 'Nu-i mare diferenţă de calibru intelectual între Dăncilă şi Dragnea'

„Vom continua să investim în piaţă în retail, în inovaţie, ne vom extinde businessul în piaţă, acesta este începutul. Preluarea A&D Pharma este un moment important pentru prezenţa Dr. Max pe piaţa românească. Dr. Max devine unul dintre cei mai importanţi jucători din Europa, deţinând poziţia de lider pe majoritatea pieţelor pe care este prezent (Cehia, Slovacia, România, Polonia, Serbia şi Italia). Vom consolida operaţiunile A&D Pharma”, a spus Leonardo Ferrandino, CEO al Dr. Max.

La sfârşitul lui decembrie anul trecut, fondul de investiţii Penta Investment a semnat acordul privind preluarea grupului A&D Pharma de la patru antreprenori locali, într-o tranzacţie evaluată la 300-400 mil. euro, cea mai mare de pe piaţa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.