Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul inedit al unei prezentatoare TV, în direct: Sunt aici pe ochi frumoşi. Nu mai sunt bani

www.todayszaman.com
rating tv

O prezentatoare TV a făcut un anunţ inedit în timpul emisiunii sale, "Regional cafe". Irina Gaşpar le-a explicat telespectatorilor care este situaţia la TVR Cluj, acolo unde colaboratorii au fost concediaţi din cauza situaţiei financiare dificile a Televiziunii Publice. Ea a precizat însă că nu a primit o informare oficială în legătură cu această decizie, ci a aflat totul de la colegii de serviciu.

"Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. Sau în regim de voluntariat. Asta n-ar fi prima oară, că la câte acţiuni de voluntariat am făcut la viaţa mea, încă una în plus contează mai puţin",a spus Irina, fiind în direct.

"Întrebarea era: 'mai facem emisiunea azi sau nu? eu fac emisiune sau nu?'. (...) Colaboratorii au primit această informaţie: 'domnilor, nu mai sunt bani, dar dacă vreţi să veniţi la serviciu e ok. Sigur, eu am aflat treaba asta aseară. Îmi făceam antrenamentele mele şi când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Şi încep să-i spun pe oameni: 'ce s-a întâmplat?'. Şi ei mă întrebau: 'dar ce s-a întâmplat la tine?'. Eu le-am spus că nu mi s-a întâmplat nimic. 'Păi nimic nici n-o să ţi se întâmple, adică n-o să mai primeşti bani", a adăugat ea în cele din urmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.