Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț al ministrului Sănătății - România a transmis Israelului că este pregătită să acorde sprijin

Digi24
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj de sprijin pentru israelieni. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie, a spus Rafila.

Oferta privind ajutorul României a fost transmis ambasadorului statului Israel.

„Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate și de familiile lor, ca om, ca medic și ca ministru al Sănătății. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie și am comunicat acest lucru domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România. Problemele politice se pot rezolva doar prin dialog, iar folosirea terorii împotriva populației civile este inacceptabilă. Condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în aceste evenimente dramatice”, a comunicat Rafila, pe Facebook.

Atac al Hamas în Israel

Statul Israel a fost atacat sâmbătă. Hamas a început atacul în zorii zilei cu un baraj uriaș de rachete în sudul Israelului, oferind acoperire unei infiltrări fără precedent, pe mai multe fronturi, a luptătorilor din Gaza.

Luptătorii Hamas au ucis cel puțin 250 de israelieni în confruntările din cursul zilei și au fugit înapoi în Gaza cu zeci de ostatici. Peste 230 de locuitori din Gaza au fost uciși atunci când Israelul a răspuns cu lovituri aeriene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.