Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Gorj face un anunț bombă în cazul polițistei care a acuzat că a fost agresată în secție: Agenta și-a distrus singură telefonul

Foto Facebook Sindicatul Europol
politista agresata sexual Gara de Nord

IPJ Gorj susține că polițista care a reclamat că a fost agresată de doi colegi chiar în secția de poliție și-ar fi distrus singură telefonul, care era probă în dosarul deschis, și pe care a refuzat să îl predea, deși exista în acest sens un mandat de ridicare.

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Poliției Orașului Rovinari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere de către un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Fărcășești. Agentul, aflându-se în timpul liber, ar fi participat la un eveniment privat, la o cabană din stațiunea Rânca, în noaptea de 12/13 martie a.c., iar pe fondul consumului de alcool, acesta și-ar fi agresat fizic soția și ar fi distrus o ușă.

Actul de sesizare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, fiind constituit dosar penal.

Vineri, 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Control Intern s-au deplasat la sediul Poliției Orașului Rovinari, pentru a efectua activități în cadrul dosarului penal, în baza unei delegări a Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci. Polițiștii au procedat la audierea unei colege, șefă de post în cadrul Postului de Poliție Negomir, în calitate de martor. De asemenea, aceștia i-au prezentat o ordonanță de ridicare a telefonului mobil al polițistei, însă aceasta a refuzat să-l predea și l-a distrus.

Ulterior, la data de 29 aprilie a.c., personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat polițista respectivă, care a declarat că, în ziua precedentă, ar fi fost victima unei agresiuni fizice, acuzând dureri la nivelul membrelor superioare. Având în vedere calitatea persoanei, rezultatul verificărilor a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea analizării și pentru a dispune conform competențelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.