Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ de la MApN: Coronavirus la o unitate militară din Craiova

Inquam Photos / George Calin
parada militara

Un militar al Batalionului 26 Infanterie ,,Neagoe Basarab" din Craiova a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Alți doi militari care au simptome așteaptă rezultatele testelor, potrivit Mediafax.

Militarul din cadrul batalionului a fost confirmat pozitiv vineri, 5 iunie, și internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș" Craiova, precizează Ministerul Apărării Naționale.

Alți doi militari care prezintă simptome asociate infecției cu noul coronavirus așteaptă rezultatul testelor, și ei fiind internați.

„La nivelul unității au fost luate toate măsurile prevăzute pentru aceste situații. În acest sens, a fost desfășurată de urgență o anchetă epidemiologică de către personalul medical al unității împreună cu specialiști din cadrul Spitalului Militar de Urgență Dr. Ștefan Odobleja. În urma acestor proceduri, au fost identificați contacții direcți ai militarului confirmat pozitiv, aceștia fiind trimiși la domiciliu în autoizolare, conform procedurilor standard stabilite la nivel național”, transmite sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.