Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIM MOMENT al avocatului bestiei din Caracal: 'Sângele găsit în curte e de natură animală'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
politia caracal

Bogdan Alexandru,avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că nu sunt probe noi găsite în ultimele 24 de ore,iar sângele din curte este de natură animală. Mai mult, apărătorul spune că procurorii au încercat insistent să afle despre Alexandra de la suspect, dar acesta susține că nu știe nimic, conform Mediafax.

Citește și: Cozmin Gușă dă de pământ cu Traian Băsescu - 'Statul paralel creat pe vremea lui' e de vină pentru moartea fetelor

"Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (...) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile", a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: "Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat"

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunță că duminică, pe proprietatea suspectului se află și soția sa. "Nu este audiată, are doar activități gospodărești.Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizați toți, e un soț normal care și-a îndeplinit rolul de soț și care în opinia ei nu putea face așa ceva și a fost total surprinsă"

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat și că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marți. Suspectul nu a fost evaluat pshihiatric, a spus avocatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.