Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ de ultimă oră al lui Klaus Iohannis: Şeful statului şi-a anunţat prezenţa la sesiunea Adunării Generale a Naţiunilor Unite

facebook.com
Klaus Iohannis Statele Unite

Anunţ de ultimă oră al preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a postat un mesaj extrem de important pe facebook. La deschiderea segmentului la nivel înalt al celei de-a 72-a Sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, cea mai amplă reuniune anuală a șefilor de stat sau de guvern", a scris şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi o întâlnire cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în marja Adunării Generale a ONU care se desfăşoară la New York. Şeful statului a participat marţi la deschiderea segmentului la nivel înalt al UNGA 72, în cadrul căruia preşedintele SUA, Donald Trump, a susţinut un discurs.

Iohannis va avea marţi întrevederi şi cu preşedintele Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajcak, dar şi cu omologii din Estonia - Kersti Kaljulaid şi Egipt - Abdel Fattah Al Sisi, conform Agerpres. De asemenea, Klaus Iohannis va participa la dejunul oferit de secretarul general al ONU în onoarea şefilor de delegaţii, la întâlnirea tradiţională cu şefii organizaţiilor evreieşti din SUA şi la recepţia organizată de UE în onoarea şefilor de delegaţie din Uniune şi, împreună cu soţia sa, Carmen, la recepţia tradiţională oferită de Donald Trump în onoarea şefilor de delegaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.