Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ din PSD: DATA la care partidul depune moțiunea de cenzură la adresa PNL

psd sigla

PSD va depune moțiunea de cenzură anunțată de Marcel Ciolacu în maxim 3 zile după asumarea răspunderii pe alegerea primarilor, anunță viceliderul grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu.

Daniel Suciu a anunțat, vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, că partidul va depune moțiunea de cenzură în maxim 3 zile după asumarea răspunderii pe alegerea primarilor, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

„Nu ne tremură genunchii, nu ne lăsăm amețiți, nu ne temem de amenințările PNL, nu ne ferim de alegerile anticipate, dar în schimb o spunem clar: până la alegeri anticipate mai este... Singurul obiectiv al Partidului Național Liberal și al acestei guvernări este să fugă de propriile cuvinte și de propriile promisiuni”, a spus Suciu.

În opinia acestuia, PNL vrea anticipate pentru a „fugi” de promisiuni: alocații mărite „mai la vară”, dar vara se va transforma în toamnă, majorarea pensiilor, etc.

„Moțiunea de cenzura va trece, dar nu luăm în calcul să propunem un premier din rândurile PSD, pentru că alegerile sunt la termen, în luna decembrie, și există suficiente variante, inclusiv un guvern care să asigure această tranziție până la alegerile din decembrie”, a spus deputatul PSD.

Guvernul a decis să își asume răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar în replică Marcel Ciolacu a declarat că social-democrații vor depune moțiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

Biroul Permanent Național al PSD urmează să se reunească luni, surse din partid declarând, pentru MEDIAFAX, că printre subiectele de discuții va fi și depunerea moțiunii de cenzură.

La rândul său, liderul UDMR din Senat, Cseke Attila, a anunțat că Uniunea va susține moțiunea de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.