Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ important al lui Victor Negrescu: România a reuşit obţinerea preşedinţiei Strategiei UE pentru regiunea Dunării în anul 2019

Victor Negrescu

România va deţine preşedinţia Strategiei UE pentru regiunea Dunării în anul 2019, în acelaşi an în care ţara noastră se va afla şi la conducerea preşedinţiei Consiliului UE, a afirmat joi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunţă Agerpres.

"România a reuşit obţinerea preşedinţiei Strategiei UE pentru regiunea Dunării în anul 2019. Practic, 13 state, printre care Germania, Austria, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, au sprijinit România în acest demers. În acest context, subliniez încă o dată faptul că România are parteneri de încredere şi că Guvernul României reuşeşte să promoveze interesele noastre în plan extern. Această preşedinţie va fi foarte vizibilă, pentru că în acelaşi an deţinem preşedinţia Consiliului UE şi, practic, astfel, reuşim să ne exprimăm mai bine una dintre priorităţile noastre pe agenda viitoare a preşedinţiei", a declarat Victor Negrescu, în deschiderea şedinţei de Guvern, la solicitarea premierului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.