Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ oficial: PDL dispare din Parlament

pnl pdl

Grupul PDL din Camera Deputaţilor îşi trăieşte ultimele două luni de viaţă. Începând cu data de 1 februarie, fuziunea PNL-PDL va fi definitivată şi în Parlament, iar noul PNL va avea un singur grup în Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut miercuri de secretarul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după ședința Biroului permanent.

"Există o scrisoare din partea Comisiei de regulament privind grupurile parlamentare PDL și PNL. S-a luat decizia să se încadreze în cheltuielile legale și cred că, până în februarie, o să meargă separat cu două grupuri. Dar, a specificat președintele Camerei, să se încadreze în cheltuieli ca și când ar fi un singur partid, conform deciziei Tribunalului. În momentul acesta, pot să meargă pe două grupuri, iar de la 1 februarie, când își termină subvenția, să se așeze un singur grup și un singur reprezentant al grupului", a precizat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Preşedintele Grupului PDL din Camera Deputaţilor este Tinel Gheorghe, iar preşedintele Grupului PNL este George Scutaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.