Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț-surpriză în piața criptomonedelor: Ethereum înregistrează o premieră

criptotendencia.com
monede virtuale criptomonede

Ethereum a atins, miercuri, un nivel record, depăşind pentru prima oară nivelul de 1.500 de dolari pe unitate, traderii investind în criptomonedă înainte de lansarea contractelor futures pentru ethereum la bursa Chicago Mercantile Exchange, săptămâna viitoare, transmite Reuters.

De la începutul acestui an, ethereum s-a apreciat cu 120%, peste avansul de 30% al bitcoin, şi a atins miercuri un nou maxim de 1.576,7 dolari pe unitate.

”Listarea contractelor futures pentru ethereum pe o bursă reglementată ar trebui să îmbunătăţească structura pieţei cripto, permiţând investitorilor să câştige expunere pe a doua cea mai importantă criptomonedă  din lume, ca modalitate de diversificare faţă de bitcoin, sau pentru a proteja expunerile actuale de ethereum”, potrivit unei note a analiştilor JPMorgan adresată clienţilor.

În frunte cu bitcoin, criptomonedele atrag tot mai mult investitorii mari. În luna ianuarie, interesul investitorilor pentru aceste plasamente a mărit valoarea totală a criptomonedelor la peste 1.000 de miliarde de dolari, în ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.