Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul americanilor care CUTREMURĂ toată omenirea: Omul lui Donald Trump ŞOCHEAZĂ - 'ne pregătim de RĂZBOI'

www.agerpres.ro
Donald Trump în mașină

Anunţ teribil al americanilor. Un important amiral anunţă un posibil război între SUA şi China. Amiralul nominalizat pentru preluarea postului de ambasador în Australia, Harry Harris, a declarat în fața Congresului american că SUA trebuie să se pregătească pentru posibilitatea unui război cu China.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Într-o analiză sumbră a atitudinii tot mai dure a Chinei în regiune, amiralul Harry Harris a precizat că intenția Beijingului este clară și aceasta vizează dominația asupra Mării Chinei de Sud. Capacitatea militară a Chinei va rivaliza cu SUA în aproape toate domeniile, a mai spus Harris, potrivit Guardian, citat de Realitatea TV. Amiralul, care se va retrage în curând de la comanda flotei din Pacific, a spus Congresului că SUA și aliații lor trebuie să fie precauți în privințaexpansiunii militare a Chinei și a condamnat operațiunile de promovare a influenței Beijingului pe plan extern, comportamentul economic ”prădător” și forțarea vecinilor regionali.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

”Intențiile Chinei sunt foarte clare. Le ignorăm pe riscul nostru. Sunt îngrijorat în același timp că China face eforturi pentru a submina legislația internațională”, a mai spus Harris. Amiralul a avertizat și în privința unui ”cult al personalității” în jurul președintelui chinez Xi Jinping. Vorbind despre riscul unui conflict cu China, Harris a avertizat că SUA trebuie să fie pregătite și să aloce resurse pentru o eventuală ciocnire, chiar dacă în același timp va încerca să o evite. ”Când tragem linie, capacitatea de a purta un război este importantă, altfel devii un tigru de hârtie. Sper că nu vom ajunge la un conflict cu China, dar trebuie să fim pregătiți pentru o asemenea eventualitate”, a mai spus amiralul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.