Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNŢUL DE ULTIMĂ ORĂ al liderului PSD Liviu Dragnea privind DESFIINŢAREA Pilonului II de pensii

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea parlament

Liderul PSD Liviu Dragnea a făcut astăzi o serie de precizări privind desfiinţarea Pilonului II de pensii.

Citeşte şi: Plângere penală pe numele ministrului Muncii. S-a stabilit termenul la care se va judeca cu Sindicatul Cadrelor Militare

"Prieteneşte, noi nu o să facem aşa ceva, dar am văzut că Orban s-a specializat în a face plângeri penale, zice aşa articolul 278 din Codul penal: «Comunicarea de informaţii false, comunicarea sau răspândirea cu ştiinţă, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, dacă fapta este de natură să aducă atingere securităţii naţionale...». O informaţie de acest gen, care este sută la sută mincinoasă, poate destabiliza într-adevăr economic şi social România şi poate aduce atingere securităţii naţionale” (...) Nu știu ce a spus domnul șef de la Prognoză. O guvernare se exercită în baza unui program aprobat în Parlament și care este public.

Citeşt şi: Victor Ponta, DEZLĂNŢUIT la adresa Guvernului Dăncilă: 'Voi depune şi eu plângere penală'

În ceea ce privește Pilonul II de pensii, obiectivele noastre sunt următoarele: în perioada următoare Ministerul Muncii să finalizeze o analiză a datelor financiare pentru a se prezenta cetățenilor României înformațiile referitoare la nivelul de pensie pe care îl va avea un cetățean dacă este doar în Pilonul I de pensie și care este cel al unui cetățean care este și în Pilonul II de pensie.

Al doila obiectiv este ca cetățeanul român odată informat să aibă posibilitatea să opteze unde este mai bine să rămână, doar în Pilonul I sau și în Pilonul II.

Nu există nicio hotărâre de guvern sau în coaliție care să cuprindă următoarele lucruri. Noi nu vom adopta nicio măsură care să ducă la desființarea Pilonului II de pensie", a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.