Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul eurodeputaţilor români din Grupul S&D după nominalizarea Viorică Dăncilă pentru funcţia de premier

Grupul eurodeputaţilor români din Grupul S&D din Parlamentul European îşi exprimă totalul sprijin pentru nominalizarea doamnei Viorica Dăncilă pentru poziţia de prim ministru, de către Partidul Social Democrat.

În calitate de lider al Delegaţiei Române S&D, doamna Dăncilă a dat dovadă de profesionalism, echilibru, eficienţă, diplomație şi a promovat în toate ocaziile, ca raportor, ca membru al comisiilor de specialitate şi al Delegaţiilor Parlamentului European, interesele şi obiectivele României şi pe ale cetăţenilor români.

Avem convingerea că este cea mai bună propunere pentru această poziţie, luând în considerare că în acest an sărbătorim 100 de ani de la constituirea statului național unitar român şi că în 2019 vom prelua președinția Consiliului Uniunii Europene.

Ținând cont de faptul că doamna Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine instituțiile europene, ne exprimăm încrederea că România va avea, în persoana dânsei, un prim-ministru care va ști să îmbunătățească absorbția fondurilor europene, cât și rolul și locul României, atât în Uniunea Europeană, cât și în NATO și pe plan internațional.

Ioan Mircea Pașcu, Doru-Claudian Frunzulică, Victor Boștinaru, Dan Nica, Emilian Pavel, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Maria Grapini, Claudia Țapardel, Andi Cristea, Damian Drăghici, Popa Răzvan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.