Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul lui Guy Forget după retragerea lui Rafa Nadal de la Paris: Şi-a cerut iertare de cel puţin zece ori, ca un copil care a făcut o prostie

www.agerpres.ro
Rafael Nadal

Directorul turneului de la Paris, Guy Forget, a declarat, vineri, că spaniolul Rafael Nadal şi-a cerut iertare în faţa sa de cel puţin zece ori pentru faptul că s-a retras din competiţie înaintea sferturilor de finală. “Cu câteva zile înainte de turneu, agentul său, Carlos Costa, m-a sunat ca să îmi spună: abia revine (după absenţa de la turneul de la Basel), dar va fi prezent la Paris, poţi să contezi pe noi. Am răsuflat uşurat atunci. Joi, problemele la genunchi au revenit. Doctorul Montalvan l-a văzut ieri seară şi în această dimineaţă. Dacă există un băiat care îşi respect angajamentele, el este acela. Şi este de o modestie fantastică. Şi-a cerut iertare de cel puţin zece ori. Mi-a zis «Îmi pare rău, îmi pare rău», ca un copil care a făcut o prostie”, a spus Forget, potrivit presei franceze.

Guy Forget a precizat că îi pare rău că Nadal are probleme la genunchi şi că îi mulţumeşte spaniolului pentru participare. “eu i-am răspuns că că mie îmi pare rău pentru el. Îi mulţumesc, având în vedere toate absenţele cu care ne-am confruntat, îi mulţumesc că s-a ţinut de cuvânt şi a venit. A venit deşi avea posibilitatea să lipsească pentru a se pregăti mai bine pentru Turneul Campionilor. Iar acum cred că este destul de sceptic în privinţa şanselor sale de participare”, a adăugat Forget.

Spaniolul Rafael Nadal, liderul ATP, s-a retras de la turneul de la Paris, la care a ajuns până în sferturile de finală, din cauza unei probleme la genunchiul drept. Nadal urma să îl întâlnească în sferturile de finală pe sârbul Filip Krajinovic, locul 77 mondial, venit din calificări. Rafael Nadal, care este acum incert pentru Turneul Campionilor, va încheia anul 2017 pe primul loc în ierarhia ATP, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.