Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apa Nova a reușit transformarea. Povestea de succes care a făcut uitate problemele trecutului

AGERPRES
apa nova

În anii trecuți numele companiei a fost legat puternic de câteva scandaluri publice. Nimeni nu se gândea că după aceste lovituri imaginea va putea fi reparată cu ușurință. Un plan pus la punct însă a fost soluția salvatoare și acum Apa Nova – Compania de Ape București a ajuns de nerecunoscut, atât ca și companie, dar și ca și nivel al serviciilor oferite populației.

În primul rând a fost înlocuit managementul și la conducere a ajuns un specialist hidrotehnist, Mădălin Mihailovici și au fost comandate și audituri care relevat soliditatea companiei.

Adevărata lovitură însă au dat-o printr-un program revoluționar și căruia mulți i-au cântat eșecul dinainte de a fi pus în practică. Pariul a funcționat și Programul ”A doua țeavă” a fost un real succes. Practic conductele vechi și cu mari pierderi aflate în proprietatea asociațiilor de proprietari au fost înlocuite chiar de Apa Nova - totul prin intermediul unei largi consultări direct cu populație.

In alta ordine de idei, contractul de concesiune, dintre Apa Nova si Primaria Municipiului Bucuresti, ce reprezinta practic un parteneriat public - privat de succes, a dus la economii de aprox 349 mil dolari la bugetul local, lucru mentionat chiar in rapoartele Bancii Mondiale, potrivit profit.ro

sursa foto: profit.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.