Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APEL către românii care nu votează cu PNL sau PNL: Aveți o alternativă reală!

facebook.com
Claudiu Catana

PRO România și ALDE sunt pe cale să fuzioneze. E o problemă de timp până când se vor face toate formalitățile, dar deja anunțurile oficiale au fost deja făcute și la alegerile parlamentare se va prezenta o singură formațiune - Pro România Social Liberală.

Vezi și: Derapaj al unui cunoscut jurnalist: Pacienţii cu COVID-19 să fie primiţi la ATI în funcţie de postările de pe Facebook

Cu această ocazie, liderului tineretului din fostul ALDE, Claudiu Catană, face un apel către românii care nu votează nici PNL și nici PSD și îi anunță că soluția este noul partid condus de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

”Dacă nu te regăsești nici în PSD, nici în PNL, iar USR ți se pare o formațiune care doar aruncă vorbe în vânt, fără a face nimic concret, atunci ai o alternativă reală pe scena politică: Pro România Social Liberal!

ALDE și Pro România și-au dat mâna pentru a crea o alternativă reală pentru tinerii din România care s-au săturat de politica învechită a PSD și PNL, dar și de promisiunile deșarte ale USR.

Pro România Social Liberal este un proiect de centru dedicat tuturor tinerilor care își doresc cu adevărat schimbarea în România. Schimbarea vine doar prin implicare! Implică-te! Vino alături de noi!

De ce? Pentru că ținem cu românii, ținem cu România !”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.