Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel la consens politic. Ramona Ioana Bruynseels: Haideți să oferim copiilor o masă caldă în școli

PPU (social-liberal)
PPUsl

Toți copiii care reprezintă cazuri sociale ar trebui să primească o masă caldă sau un pachet consistent cu mâncare la școală, consideră Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte al PPU (social-liberal). Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul umanist le cere guvernanților să găsească resurse pentru copiii României și propune ca toate forțele politice să conlucreze pentru a putea construi cantine care să asigure mâncarea elevilor.

„În calitate de mamă, de cetățean al României interesat de viitorul țării noastre **VĂ CER URMĂTOARELE**:

1. Pt toti copiii cazuri sociale, solicit ministrului învățământului oferirea unei mese calde sau pachețel consistent, în cadrul școlii, de îndată!!! Un copil flămând la școală nu are cum să dea randament.

2.Referitor la dotarea școlilor cu cantine, solicit ministrului educatiei, prim-ministrului și președintelui României, ca împreună cu forțele opoziției, să lucrăm împreună la un proiect in acest sens, CU APLICABILITATE DIN ANUL ȘCOLAR 2022-2023.

3. Bănuiesc că ‘Romania educată’ a domnului președinte se ocupă din oficiu de wc-urile șubrede din curțile școlilor, asupra cărora bineînțeles că voi reveni”, scrie Ramona Ioana Bruynseels.

Politicienii ar trebui să găsească o alternativă viabilă la programul „laptele și cornul”, unul care nu este corespunzător nevoilor copiilor, mai spune Ramona Ioana Bruynseels.

„Domnilor miniștri și parlamentari, o masă caldă pentru copii în sistem de catering este în jur de 9-12 lei. Când e contractată pentru mulți copii, prețul scade.

Ce ar fi să rezolvăm totuși o problemă esențială în România?!? Hai să găsim bani ca să le oferim copiilor o masă caldă în toate școlile din România”, transmite Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.