DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Aplicaţia de mobil care asigură distanțarea socială la restaurant: Interacțiunea cu ospătarii, aproape de zero

stiripesurse.ro
aplicatie apple

O aplicație prin care clienții comandă de pe telefon, înainte de a ajunge în restaurant, este dezvoltată de o firmă de IT din Cluj-Napoca. Atunci când oamenii ajung la restaurant, mâncarea este gata de servire.

Ana Neamțu, fondator al firmei de IT, a declarat corespondentului MEDIAFAX că angajații lucrează acum să adauge restaurante în aplicație, pentru a fi adaptată la noile cerințe, legate de meniul care va fi doar în format digital și de respectarea normelor GDPR privind registrul de evidență al clienților.

Citește și: Rareș Bogdan, despre fotografia cu Orban și miniștrii la Guvern: No comment!

„Lucrăm la dezvoltarea aplicației Flamingo App pentru precomenzi în restaurant pentru a asigura distanțarea socială, punând pe primul loc siguranța clienților. Prin intermediul aplicației pe telefonul mobil, clienții restaurantelor comandă meniul înainte de a ajunge în local, astfel că, atunci când ajung, mâncarea este gata de servire. Interacțiunile cu ospătarii vor fi reduse de la minim șapte la una singură, doar în momenul în care se aduce comanda. Fiecare client își va seta ora rezervării pentru ca restaurantul să aibă timp să se pregătească și numărul de persoane care vor fi la masă”, a spus Neamțu.

Plata comenzii de mâncare se face exclusiv cu cardul din aplicație, pentru a evita contactul cu banii care pot fi purtători ai virusului.

Aplicația este utilă industriei HORECA, care se digitizează, și pentru personalizarea experienței clienților.

„Un restaurant poate știi preferințele unui client și să găsească metode de fidelizare”, a explicat fondatorul firmei.

Citește și: SONDAJ IMAS - Creștere spectaculoasă pentru Pro România: PNL în cădere liberă, PSD stagnează

Numele aplicației este legat de păsările flamingo, în condițiile în care acestea se hrănesc cu plancton, iar în momentul în care nu mai găsesc hrană își schimbă culoarea și din roz devin albe.

„Scopul nostru este să aducem cât mai repede clienții să servească mâncare astfel încât să nu mai aștepte. O discuție la masa unui restaurant este mult mai plăcută când deja începi să mănânci, nu pe stomacul gol”, a precizat Ana Neamțu.

Aplicația gratuită va fi finalizată în perioada următoare și va putea fi descărcată din magazinele sistemelor de operare IOS și Android.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.