Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APP propune suspendarea lui Nicușor Dan din funcția de primar

Radu Pop
Alianța pentru Patrie
APP sigla Alianța pentru Patrie

Alianţa Pentru Patrie cere în mod public Guvernului şi reprezentanţilor săi în teritoriu, respectiv Prefectului Capitalei, fie să intervină de urgenţă pentru remedierea problemelor grave cu care se confruntă bucureştenii, fie să-l suspende imediat pe Nicuşor Dan, din funcţia de Primar al Capitalei, potrivit unui comunicat de presă.

Cererea A.P.P. are la bază următoarele motive, bine întemeiate:

- La această oră, sute de mii de locuitori ai Capitalei stau în frig, fără apă caldă, uneori fără curent electric, în nepăsarea şi în bătaia de joc a autorităţilor locale şi centrale, coordonate de Nicuşor Dan.

- Sunt deja câteva zeci de mii de plângeri, sesizări şi acţiuni în instanţă, din partea bucureştenilor, care sunt pur şi simplu "exterminaţi" în propriile locuinţe, fără ca nimeni să intervină.

- Spitalele din Bucureşti, deja supra-aglomerate în urma virozei care face ravagii în rândul copiilor, au la rândul lor probleme cu furnizarea apei calde, a căldurii şi a gazelor.

- Foarte mulţi medici, membrii ai A.P.P., începând de la chirurgi până la directori medicali de spitale, afirmă clar că epidemia de viroze aflată în curs de expansiune, de la copii la adulţi, se datorează în mare măsură şi condiţiilor improprii de trai, din locuinţele bucureştenilor, locuinţe lipsite de căldură.

- Primarul Nicuşor Dan supune locuitorii Capitalei, în mod intenţionat şi cu aprobarea tacită a Guvernului, la condiţii total inumane, pentru o capitală a unei ţări membră U.E.

- Primarul Capitalei şi voi cei din Guvern, afirmaţi în mod repetat şi mincinos, că vreţi "o ţară ca afară", în timp ce bucureştenii sunt supuşi celor mai cumplite şi vitrege condiţii de trai: ne referim la familiile care au copii, bătrâni, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi bolnavi, toţi aceştia având nevoie de condiţii omeneşti de trai, în propriile locuinţe.

„Alianţa Pentru Patrie vă reaminteşte, vouă, celor din Guvern, că în timpul campaniei electorale a lui Nicuşor Dan, pe care aţi susţinut-o, a fost utilizat un slogan electoral, total mincinos, de genul: "Votaţi USR şi Nicuşor Dan, ca să aveţi apă caldă"! Ceea ce s-a dovedit a fi o mare minciună, o mare bătaie de joc, şi o umilire a românilor, umilire asumată oficial.

Somăm în mod public Guvernul şi Prefectul Municipiului Bucureşti, să nu devină complici la această situaţie deosebit de gravă, prezentată anterior, să ia măsuri de urgenţă, să comunice aceste măsuri în spaţiul public, sau să-l suspende, imediat, pe primarul userist care îngroapă pur şi simplu Capitala României”, potrivit comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.