Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APP: Ruperea de Liviu Dragnea ne-a adus imense beneficii, ne-am triplat numărul de abonați

captură TV
Dragnea Codrin

APP transmite miercuri că ruperea totală a legăturilor cu fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost o decizie care a adus partidului „imense beneficii”.

„Delimitarea A.P.P. de numitul Liviu Nicolae Dragnea este definitivă, irevocabilă, fiind hotărâtă din motive temeinice. În acest sens, A.P.P. se dezice public de influenta acestuia și de tot ceea ce reprezintă toxicitatea unui sistem, pe care noi și românii în general, îl numim ”statul paralel””, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

APP continuă cu „aspecte necunoscute publicului larg” pe subiectul relației cu Dragnea:

  • „În primele zile de la înființarea A.P.P., Codrin Ștefănescu și membrii fondatori i-au cerut lui Liviu Nicolae Dragnea să iasă public și să explice, odată pentru totdeauna, legăturile acestuia cu statul paralel, fotografiile de la prezența sa în casele conspirative și declarațiile martorilor, apărute în spațiul public.
  • I-am cerut și noi membrii A.P.P., așa cum i-a cerut și Codrin Ștefănescu, când îl vizita la penitenciar, să promită că va ieși din siajul acestui grup toxic și va explica public situația dosarelor lui și a scandalurile în care a fost implicat (începând de la Belina, Telldrum, dosarul Drăghici, cu vacanțele și excursiile pe banii partidului, numiri de prim-miniștri și miniștri la recomandarea unor șefi din S.R.I., la sabotarea unor legiimportante sau jocul la două capete, legea lobby-ului, legea amnistierii și grațierii, legea răspunderii magistraților, ca lege separată etc); miza din spatele acestora și eventualele ”obligații” pe care le mai are, vis-à-vis de oamenii sistemului. De asemenea, i-am cerut să clarifice public și aspectele referitoare la Ordonanța 13 și evenimentele care au avut loc cu ocazia protestului din 10 august 2018.
  • A fost șocant pentru noi, cei din A.P.P. să înțelegem că Liviu Nicolae Dragnea nu dorește să răspundă clar acestor chestiuni, nici nouă și nici măcar lui Codrin Ștefănescu, adică omului care și-a dat demisia pentru el din funcția de Secretar General al partidului de la guvernare, omul care l-a susținut în spațiul public, obligat fiind să dea explicații și declarații pentru el, pentru toate acuzele care i s-au adus de-a lungul timpului, prietenului care i-a stat alături de unul singur când era părăsit de toți și trimis la închisoare, chiar de către oamenii din siajul său securist-coldist”,

APP adaugă că oricum Dragnea a avut timp de 11 luni „doar un rol decorativ” și „a fost mai mult plecat în vacanțe”.

Potrivit formațiunii, de la încetarea colaborării cu fostul lider PSD, APP a atras mai mulți simpatizanți.

„Codrin și-a cerut scuze public, pentru susținerea acordată acestui personaj, A.P.P. a pierdut câțiva președinți interimari de organizații, care au sperat că vor ajunge senatori și deputați, doar prezentându-se pe afișe cu Dragnea, aceștia au fost înlocuiți cu oameni din structurile organizatorice județene, iar A.P.P. a mers mai departe, în bătălia cu Guvernul, Coaliția de la putere și forțele antiromânești care ne-au acaparat țara. Hotărârea noastră de a ne rupe de personajul sus amintit, ne-a adus însă imense beneficii. În ultimile două luni, zeci de mii de români curajoși s-au alăturat și au întărit structurile organizatorice ale A.P.P., atât în București, cât și la nivel territorial, peste tot în țară. Am primit un număr imens de mesaje pozitive, ne-am dublat și chiar triplat numărul de abonați, pe paginile de socializare locale și central și s-au deschis foarte multe uși în media, care fuseseră până în acel moment închise”, se arată în comunicat.

APP nu este un partid de lider și „nu are nevoie de un ”tătuc””, conchide partidul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.