Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple pregăteşte o mare lovitură în 2017: Cum va arăta noua variantă de iPhone 8

captura youtube
iPhone 8

Apple se pregăteşte să dea o mare lovitură concurenţei. O nouă variantă de iPhone 8 care promite să 'rupă piaţa'. Ce se va întâmpla? Unele surse din compania americană spun că Apple ar fi comandat ecrane din varietatea plastic OLED, produse de Samsung Display şi în general folosite în componenta dispozitivelor mobile prevăzute cu ecran curbat.

Citeşte şi: Iarna îşi intră în drepturi: Anunţ de ultimă oră al meteorologilor

Partenerul Samsung Display nu este ales întâmplător, compania sud-coreeană având o capacitate de producţie pentru ecrane OLED curbate de aproape 100 milioane unităţi, suficient pentru echiparea unui nou model iPhone. Sursa citată menţionează însă existenţa unor „versiuni OLED”, insinuând că va exista şi un model iPhone 8 fără ecran OLED curbat, posibil încadrat la un preţ mai mic.

Citeşte şi: Imagini INCENDIARE cu Elena Udrea de Crăciun: Ce i-a făcut iubitul / FOTO

Spre deosebire de ecranele OLED cu substrat din sticlă, alternativele cu tehnologie Plastic OLED sunt întâlnite mai ales în construcţia dispozitivelor mobile cu ecran curbat, cum sunt cele din seria Galaxy edge. În afară de un ecran cu margini curbate, noul iPhone ar putea primi şi alte dotări interesante, cum ar fi un set de senzori suplimentari instalaţi în lateral, prin care dispozitivul să reacţioneze diferit atunci când este ţinut de margini, conform go4it.ro. Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, iPhone 8 ar putea fi lansat în luna noiembrie 2017 în variantă cu ecran curbat furnizat de Samsung Display, respectiv cu ecran LCD de tip plat, furnizat de partenerii LG Display şi JDI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.