Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple trece la un program post-pandemic. Angajații vor lucra 2 zile de acasă pe săptămână

cdn.wccftech.com
apple

Programul post-pandemic de lucru al Apple păstrează două zile de muncă de acasă pe săptămână pentru angajaţii companiei, conform news.ro

Angajaţii Apple au primit pe mail, direct de la CEO-ul Tim Cook, planurile companiei privind programul de lucru valabil din toamnă, când deja mulţi dintre aceştia vor fi vaccinaţi, iar transmiterea virusului nu va mai fi o problemă.

Astfel, începând din septembrie, angajaţii Apple vor veni la birou trei zile pe săptămână şi vor putea lucra de acasă în alte două zile. Cei care nu vor să lucreze deloc de acasă, nu vor fi opriţi să vină în fiecare zi la birou.

Lunea, marţea şi joia vor fi zilele în care angajaţii companiei vor trebui să lucreze de la birou. Aceştia vor putea, dacă vor, să lucreze de acasă miercurea şi vinerea.

Excepţie de la noile reguli vor face echipele care trebuie să lucreze împreună şi care vor reveni la programul de cinci zile pe săptămână la birou.

Apple rămâne una dintre cele mai conservatoare companii de tehnologiei când vine vorba de flexibilitatea programului de lucru. Google, dar mai ales Facebook şi Twitter, au permis unei mari părţi a angajaţilor să lucreze de acasă pe termen nelimitat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.