Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 1000 de oameni au intrat ÎN IZOLARE în Vaslui într-o SINGURĂ zi

The New Yorker
carantina coronavirus

Un număr de 855 de persoane din judeţul Vaslui au intrat în izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore, au anunţat, vineri, reprezentanţii Instituţiei Prefectului, potrivit Agerpres.

"Conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, se află în carantină instituţionalizată un număr de 118 de persoane, iar 3.684 de persoane sunt în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 855 de persoane izolate la domiciliu, iar alte 28 de persoane au ieşit din izolare", precizează sursa citată.

Reprezentanţii Prefecturii Vaslui au informat că poliţiştii din judeţ au aplicat în ultimele 24 de ore amenzi în valoare de peste 650.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor legale în contextul crizei COVID-19.

"Poliţiştii vasluieni continuă să acţioneze împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru impunerea normelor legale specifice stării de urgenţă prin verificarea persoanelor şi societăţilor comerciale dar şi prin fluidizarea traficului rutier, precum şi prin escortarea autovehiculelor care tranzitează judeţul cu persoane care părăsesc ţara sau urmează să intre în carantină.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

În cursul zilei de 26 martie, peste 240 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 3.000 de persoane şi peste 360 de locaţii de izolare şi carantinare, fiind efectuate 275 de verificări la societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate.

Au fost aplicate 258 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 585.700,52 lei şi alte sancţiuni în valoare de 72.650 lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de izolare", au precizat autorităţile.

În intervalul menţionat, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui a executat 19 misiuni cu 68 de efective, fiind constatate 24 de contravenţii. Au fost aplicate sancţiuni în valoare de 15.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.