Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 130 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în două ore la o acţiune în Zalău

europafm.ro
amenda politie
"Timp de două ore, opt poliţişti de la Serviciul Rutier, şase de la Biroul Rutier şi cinci de la Biroul de Ordine Publică au fost prezenţi în trafic, scopul fiind acela de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 127 de sancţiuni, dintre care 29 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 18 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 au fost aplicate pentru nesemnalizare la schimbarea direcţiei de mers, şase sancţiuni fiind aplicate pietonilor, o sancţiune pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa au făcut obiectul altor abateri de la normele rutiere", se arată, marţi, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

De asemenea, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, un permis de conducere pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind constatată şi o infracţiune de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Potrivit sursei citate, în judeţul Sălaj principalele cauze generatoare de accidente rutiere sunt nerespectarea regimului legal de viteză, pătrunderea pe sensul opus de circulaţie şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni.

La activitatea de marţi poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.