Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 20 de dosare penale deschise într-o zi pentru zădărnicirea combaterii bolilor

dosare

Poliţiştii au întocmit 18 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în ultimele 24 de ore, informează IGPR, potrivit Agerpres.

De la debutul pandemiei şi până în prezent au fost întocmite 229 de dosare penale pe baza art. 352 Cod Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor, mai arată sursa citată.

În cursul zilei de sâmbătă, peste 11.000 de poliţişti au fost la datorie, fiind sprijiniţi de 3.268 de poliţişti locali, de jandarmi şi efective ale M.Ap.N.

Au fost preluate din zonele de frontieră 1.153 de autovehicule, ce transportau 4.087 de persoane, şi alte şapte autovehicule cu materiale medicale au fost escortate.

Au fost verificate 139 de auto cu privire la transporturi ilegale de persoane şi alte 87.508 persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantină, fiind verificate 33.344 de locaţii de carantină sau izolare, informează IGPR.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au realizat 3.273 de intervenţii la evenimente, dintre care 2.689 au fost sesizate de cetăţeni prin Apelul Unic de Urgenţă 112 şi organizate 110 acţiuni, se mai arată în comunicat.

Un număr de 109 persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte nouă, care erau urmărite naţional sau internaţional, au fost depistate.

În trafic, poliţiştii au constatat 71 de infracţiuni rutiere, fiind reţinute 97 de permise şi retrase 53 de certificate de înmatriculare, pecizează comunicatul Poliţiei Române.

IGPR reaminteşte cetăţenilor că dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.