Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 2.800 de combinezoane de protecţie au ajuns în judeţul Vâlcea în ultimele trei zile

cdnuploads.aa.com.tr
coronavirus

Aproape 2.800 de combinezoane de protecţie au ajuns în ultimele trei zile în judeţul Vâlcea, de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pentru personalul din unităţi medicale, de la Ambulanţă şi personalul ISU care asigură prim ajutor şi transportul pacienţilor, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Vâlcea, potrivit Agerpres.

Echipamentele de protecţie au ajuns în judeţul Vâlcea în două tranşe, respectiv vineri - 1.380 de combinezoane, iar în noaptea precedentă - 1.400 de combinezoane.

Aceste echipamente au fost direcţionate către Spitalul Orăşenesc Horezu, desemnat pentru tratarea cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Spitalul Judeţean de Urgenţă, precum şi către ISU şi Ambulanţa Vâlcea.

În privinţa persoanelor monitorizate de DSP, sursa citată menţionează că duminică sunt în carantină instituţionalizată 245 de persoane, cu 17 mai multe faţă de ziua precedentă, iar în izolare la domiciliu se află 743 de persoane.

Prefectura Vâlcea mai informează că în ultimele 24 de ore poliţiştii au sancţionat 154 de persoane pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în afara locuinţei, valoarea amenzilor fiind de 199.000 lei. Totodată, pentru nerespectarea dispoziţiilor ordonanţelor militare au fost aplicate şapte sancţiuni, în valoare totală de 25.000 lei, unor agenţi economici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.