Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 40.000 de pachete de ţigarete de contrabandă, indisponibilizate - Un bărbat de 33 de ani, reţinut

captură YouTube
tigari contrabanda

Un bărbat care transporta aproape 40.000 de pachete de ţigarete de contrabandă a fost prins de poliţiştii din Marginea. Suspectul a fost reţinut, iar ţinările au fost indisponibilizate, potrivit news.ro.

”Astăzi, 11 septembrie, în jurul orei 08.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au oprit în trafic, pe DN2E, un vehicul care se îndrepta către comuna Marginea, susceptibiul a transporta ţigarete de contrabandă”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava, care se afla singur în autoturism.

”La controlul vehiculului, au fost descoperite 39.890 de pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară (799.800 de bucăţi de ţigarete). Vehiculul a fost confiscat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, pentru efectuarea activităţilor criminalistice şi procedurale”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au precizat că, prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilităţii şi a circuitului infracţional, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

”În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.