Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 6.000 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite în urma a două percheziţii domiciliare la Medgidia

captură YouTube
tigari contrabanda

Aproape 6.000 de pachete cu ţigări au fost descoperite de poliţişti în urma a două percheziţii domiciliare efectuate joi în municipiul Medgidia, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de contrabandă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat o acţiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de contrabandă, potrivit Agerpres.

"Astăzi, poliţiştii de la transporturi au pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Medgidia, la locuinţa unei femei, de 62 de ani, respectiv a unui bărbat, de 61 de ani. În urma descinderilor, la una dintre locaţii au fost descoperite 115.440 de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, susceptibile de a proveni din activităţi de contrabandă", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

La descinderi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.