Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape de o TRAGEDIE: Avionul Melaniei Trump s-a DEFECTAT, în zbor, și s-a întors pe aeroport! Prima Doamnă a fost salvată cu un prosop umed

Melania Trump

Avionul cu care prima doamnă a SUA, Melania Trump, călătorea miercuri înspre Philadelphia a fost nevoit să aterizeze la câteva minute după decolarea de la baza Andrews, în apropiere de Washington, din cauza unei defecţiuni tehnice în urma căreia a fost semnalat fum în cabină, relatează agenţiile AFP şi EFE.

Echipajul de cabină le-a distribuit pasagerilor prosoape umede şi le-a cerut să-şi acopere faţa cu ele pentru a evita inhalarea de fum.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Sistemul ar pregăti ‘Marea Pensionare’ – Pensii speciale pe bandă rulantă

Avionul a revenit la baza Andrews. Deocamdată nu au fost oferite detalii despre natura defecţiunii tehnice şi nu se ştie nici dacă soţia preşedintelui Donald Trump îşi va continua călătoria sau dacă ea va rămâne la Washington.

Melania Trump se deplasa la Philadelphia pentru a participa la un act al campaniei 'Be Best', o acţiune axată pe situaţia copiilor şi menită să susţină combaterea abuzului de opioide şi a hărţuirii pe internet.

Citește și: Liviu Dragnea ‘atacă’ subiectul momentului! Reacție dură .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.