Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apropiatul lui Dragnea rămâne la cârma PSD Teleorman! Adrian Gâdea a stârnit ropote de aplauze când a rostit numele fostului lider / Reacția lui Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian gadea

Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, a fost reales, duminică, președinte al organizației județene PSD Teleorman, în cadrul unui congres la care au participat Viorica Dăncilă, președintele partidului, și ministrul de Interne, Carmen Dan.

Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, a fost reales, duminică, cu unanimitate de voturi președinte al organizației județene PSD Teleorman. Adrian Gâdea, care a fost președinte al filialei în ultimii doi ani, a fost unicul candidat pentru această funcție și singurul care a rostit numele fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, căruia i-a mulțumit în mod indirect pentru încrederea acordată. Momentul a fost însoțit de ropote de aplauze.

La conferința de presă organizată după alegeri, Viorica Dăncilă a explicat reacția sălii prin faptul că Liviu Dragnea este un om de-al locului, oamenii îl cunosc și au un anume atașament față de acesta.

Ministrul Sportului, propunere SURPRIZĂ pentru Simona Halep după victoria istorică de la Wimbledon: 'Pentru noi ar fi o mare onoare'

„Legat de reacția sălii la Liviu Dragnea este o reacție firească. Să nu uităm că Liviu Dragnea a condus organizația județeană foarte multi ani și de fiecare dată i-a dus pe social-democrați către câștigarea alegerilor. A fost prefect, a fost președintele Consiliului Județean, a fost apropiat de organizația din Teleorman, este de aici, un om de al locului și este normal ca reacția să fie în favoarea lui Liviu Dragnea", a spus Viorica Dăncilă.

Noul președinte al PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a spus că propunerea de a candida pentru un nou mandat de președinte a fost făcută de Comitetul Executiv al filialei.

„Nu sunt colegi supărați și astăzi a fost o legitimare a ceea ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv acum două săptămâni. Colegii m-au propus atunci să fiu candidatul organizației pentru următorii patru ani de zile. Astăzi nu s-a întâmplat altceva decât să se legitimeze asta. A fost o muncă deloc ușoară și eu m-am dedicat și până acum în problemele partidului ca și cum ar fi fost problemele mele. Am adus investiții în județul Teleorman și vreau să realizăm cât mai multe promisiuni. Votul a fost unanim la toate funcțiile", a declarat Adrian Gâdea, pentru MEDIAFAX.

În funcția de președinte executiv al organizației PSD Teleorman a fost ales primarul orașului Alexandria, Victor Drăgușin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.